Kopholder barnevogn

Kathrine
maj 28, 2023
969 Views
kopholder
  • Kopholder fra Babydan
  • Passer til de fleste termokopper
  • Let at montere på styret 
  • H: 13 cm, B: 10 cm, L: 10 cm 
  • En rigtig stabil kopholder til barnevogn
kopholder
  • Kopholder fra Ko-Be
  • Stærk plast med forbedret gummiindlæg
  • Til kaffekrus, vandflasker, sutteflasker, dåser, m.m.
  • Passer på barnevognens eller klapvognens styr
  • Holdbar og praktisk

Denne kopholder har en diameter på 8 cm og en højde på 11,9 cm. Den er ideel til at holde dine drikkevarer sikkert inden for rækkevidde på farten med barnevogn eller klapvogn.

kopholder

Universel kopholder fra Dooky der er nem montere på enhver type barnevogn eller klapvogn. Kan justeres i 360° som garanterer perfekt placering i ønskede position. 

Når du er på farten med din barnevogn, er der intet bedre end at have dine yndlingsdrikke inden for rækkevidde. En kopholder til barnevogn er det perfekte tilbehør, der giver dig mulighed for at nyde dine ture med stil og bekvemmelighed. Lad os udforske fordelene ved en kopholder til din barnevogn og hvorfor det er et must-have tilbehør.

Læs også vores indlæg omkring: Kombivogn

Praktiske fordele ved en kopholder til barnevogn
Praktisk og nem adgang

En kopholder giver dig mulighed for at opbevare dine drikkevarer sikkert og let tilgængeligt under ture med barnevognen. Uanset om det er en varm kop kaffe, en forfriskende vandflaske eller en smoothie, kan du have dem lige ved hånden, uden at skulle lede efter ekstra plads i tasken.

Frihed til at have hænderne fri

Med en kopholder behøver du ikke bekymre dig om at jonglere med dine drikkevarer, mens du skubber barnevognen. Du kan have hænderne fri til at fokusere på at styre barnevognen og holde øje med dit barn. Det giver en mere behagelig og afslappet gåtur.

Beskyttelse mod spild

En god kopholder er designet til at holde dine drikkevarer stabile og sikre, selv når du bevæger dig over ujævnt terræn. Den forhindrer spild og beskytter din barnevogn mod uønskede væsker, der kan skade stoffet eller elektroniske enheder. 

Universal pasform

De fleste kopholdere til barnevogne er designet til at have en universal pasform, hvilket betyder, at de kan monteres på forskellige barnevognmodeller og -typer. Uanset om du har en klapvogn, jogger eller kombivogn, kan du finde en kopholder, der passer perfekt til din barnevogn.

Konklusion 

En kopholder til barnevogn er en fantastisk investering, der giver dig praktisk og nem adgang til dine drikkevarer, samtidig med at du har hænderne fri og beskytter din barnevogn mod spild. Med en universal pasform kan du nemt finde en kopholder, der passer til din barnevognmodel. Gør dine ture med barnevognen mere komfortable og stilfulde ved at tilføje en kopholder til dit udstyr. 

Author Kathrine